Jeugdbegeleidersdagen 2022 (bericht van website sportvisserij MidWest Nederland)

Jeugdbegeleidersdagen 2022

Heb jij je dit jaar ingezet voor het vissen voor en door de jeugd in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland? Dan ben je van harte welkom op de jeugdbegeleidersdag in jouw regio*:

Data en locaties


* Komt de datum van de jeugdbegeleidersdag in ‘jouw’ regio niet uit? Dan ben je van harte welkom in een andere regio.

Thema
Het thema van de jeugdbegeleidersdagen 2022 is baarspeuteren. Een actieve visserij waarvoor je niet veel (hengel)materialen nodig hebt en waarbij je bijna altijd vis vangt. Laagdrempelig en leuk voor alle leeftijden! Bekijk voor een impressie deze video.
Doel van de dag
Het samenbrengen van jeugdbegeleiders uit verschillende plaatsen om ervaringen van het jeugdwerk én de organisatie van activiteiten zoals baarspeuteren uit te wisselen en elkaar te inspireren. Zo worden nieuwe ideeën en plannen geboren en dit komt weer ten goede aan de vissende jeugd.

Het dagprogramma
9:30 – 10:00 uur: Inloop en ontvangst met koffie & thee en iets lekkers
10:00 – 10:30 uur: Opening en presentatie jeugdwerk door adviseur Peter Duijnhoven
10:30 – 10:45 uur: Vertrek naar visstekken (in 2 of 3-tallen)
11:00 – 13:30 uur: Baarspeuteren! (in 2 of 3-tallen waaronder 1 ervaren baarsvisser)
13:30 – 15:00 uur: Lunch, waarna de dag wordt afgesloten

Benodigde materialen

Een hengeltje (insteek/telescoop van 3 à 4 meter of torrepikker voldoet prima), een bakje wormen of witte maden en een (baars)emmer. Heb je geen geschikte hengel? Geef het bij je aanmelding aan dan kun je een hengel van de organisatie lenen. 
Meer informatie
Heb je vragen over de jeugdbegeleidersdagen? Dan kun je die stellen aan adviseur Peter Duijnhoven, e-mail peterduijnhoven@smwn.nl (voorkeur) of tel. 0251-318882.
Aanmelden
Deelname aan de jeugdbegeleidersdag is gratis, maar aanmelden via onderstaand formulier is verplicht zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Jeugdbegeleidersdagen

Heb jij je dit jaar ingezet voor het vissen voor en door de jeugd in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland? Dan ben je van harte welkom op één van de jeugdbegeleidersdagen.
Deelname is gratis, maar meld je graag uiterlijk een week voor de betreffende jeugdbegeleidersdag aan via dit formulier. De jeugdbegeleidersdag is volledig verzorgd, maar je kunt geen reiskosten bij ons declareren.

Zilveren speld voor Ceryl Emmaneel (bericht van website sportvisserij MidWest Nederland)


Afgelopen week heeft Ceryl Emmaneel de zilveren speld van Sportvisserij MidWest Nederland ontvangen.
Ruim 42 jaar is de heer Emmaneel als vrijwilliger actief geweest voor Sportvisserij MidWest Nederland en de voormalige federaties. Zo heeft hij functies bekleed in de jeugdcommissie, wedstrijdcommissie en baarscommissie. Daarvoor is onze dank ook enorm.

Ceryl Emmaneel is ook nog bestuurder en lid van HSV Vischlust (Barsingerhorn).

     

Afgelast: baarswedstrijd tbv de jeugd VZOD

Beste baarsvissers,

Helaas door te weinig hulp en omdat ikzelf stop met werkzaamheden bij V.Z.O.D gaat onze  baarswedstrijd op za 27 augustus niet door.
Mochten er verdere vragen zijn kunt u terecht bij onze voorzitter Ruud Aafjes.

Met vriendelijke groet,

Marco Hijne

Competitie 2021

Beste vissers,

Tot onze grote spijt is er ook dit jaar geen mogelijkheid geweest om een complete competitie te vervissen en daarom zal er geen Baarsvisser Van Het Jaar 2021 komen.. Velen  onder jullie vinden dat een verstandige keuze, maar helaas kunnen sommigen zich daar niet in vinden.

Ook wij betreuren dit, maar volgend jaar zal de competitie weer volledig worden vervist, tenzij corona weer roet in het eten gooit.

Ook de selectie wedstrijden zullen terugkeren.

Het bestuur BVHJ.