Jeugdbegeleidersdagen 2022 (bericht van website sportvisserij MidWest Nederland)

Jeugdbegeleidersdagen 2022

Heb jij je dit jaar ingezet voor het vissen voor en door de jeugd in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland? Dan ben je van harte welkom op de jeugdbegeleidersdag in jouw regio*:

Data en locaties


* Komt de datum van de jeugdbegeleidersdag in ‘jouw’ regio niet uit? Dan ben je van harte welkom in een andere regio.

Thema
Het thema van de jeugdbegeleidersdagen 2022 is baarspeuteren. Een actieve visserij waarvoor je niet veel (hengel)materialen nodig hebt en waarbij je bijna altijd vis vangt. Laagdrempelig en leuk voor alle leeftijden! Bekijk voor een impressie deze video.
Doel van de dag
Het samenbrengen van jeugdbegeleiders uit verschillende plaatsen om ervaringen van het jeugdwerk én de organisatie van activiteiten zoals baarspeuteren uit te wisselen en elkaar te inspireren. Zo worden nieuwe ideeën en plannen geboren en dit komt weer ten goede aan de vissende jeugd.

Het dagprogramma
9:30 – 10:00 uur: Inloop en ontvangst met koffie & thee en iets lekkers
10:00 – 10:30 uur: Opening en presentatie jeugdwerk door adviseur Peter Duijnhoven
10:30 – 10:45 uur: Vertrek naar visstekken (in 2 of 3-tallen)
11:00 – 13:30 uur: Baarspeuteren! (in 2 of 3-tallen waaronder 1 ervaren baarsvisser)
13:30 – 15:00 uur: Lunch, waarna de dag wordt afgesloten

Benodigde materialen

Een hengeltje (insteek/telescoop van 3 à 4 meter of torrepikker voldoet prima), een bakje wormen of witte maden en een (baars)emmer. Heb je geen geschikte hengel? Geef het bij je aanmelding aan dan kun je een hengel van de organisatie lenen. 
Meer informatie
Heb je vragen over de jeugdbegeleidersdagen? Dan kun je die stellen aan adviseur Peter Duijnhoven, e-mail peterduijnhoven@smwn.nl (voorkeur) of tel. 0251-318882.
Aanmelden
Deelname aan de jeugdbegeleidersdag is gratis, maar aanmelden via onderstaand formulier is verplicht zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Jeugdbegeleidersdagen

Heb jij je dit jaar ingezet voor het vissen voor en door de jeugd in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland? Dan ben je van harte welkom op één van de jeugdbegeleidersdagen.
Deelname is gratis, maar meld je graag uiterlijk een week voor de betreffende jeugdbegeleidersdag aan via dit formulier. De jeugdbegeleidersdag is volledig verzorgd, maar je kunt geen reiskosten bij ons declareren.