Uitslag Zilverenbrug 2023

Afgelopen zondag was het weer de beurt aan de H.S.V De Eendracht om de Zilverenbrug te organiseren. De weergoden hadden slecht weer voorspelt, maar dat viel achteraf gelukkig mee.
De eerste 2 stekken ging het om 4 vissers en na de 2e stek stond Henk Roos een stuk voor met een stekje van 35, maar Jeroen Buijs bleef echter gewoon in de achtervolging. Jeroen viste veel constanter dan Henk. maar het mocht voor Jeroen niet meer baten. Ze eindigde gelijk met 79 baarsjes, maar Henk had het hoogste stek, en werd daardoor de nr 1. Jan Agenant kwam ook nog opzetten maar kon er met zijn 70 baarsjes niet bij komen.

Henk Roos wint de Zilverenbrug 2023

Henk Roos wint de Zilverenbrug 2023

Jeroen pakt het zilver en Jan pakt brons.

Uitslag individueel

Tussenstand na 5 wedstrijden