Uitslag 1e jeugd baarswedstrijd 2018 bij H.S.V. Langedijker Sportvissers

Zaterdag 25 Augustus werd de 1e wedstrijd jeugd baarswedstrijd georganiseerd door de Langedijker Sportvissers e.o. in samenwerking met de jeugdcommissie Regio Noord. Nadat de uitnodiging door de Federatie aan bijna 7000 jeugdvispashouders verzonden was hadden zich voor deze wedstrijd helaas maar 6  jeugdvissers aangemeld. Er werd om 8.00 uur verzameld op het terras van café “de Schelvis” te Zuid-Scharwoude. Na loting van de steknummers werd er vertrokken naar het viswater, de Prins Hendrikkade in Broek op Langedijk. De weersverwachting was zeer slecht maar daar lieten de jeugdvissers zich niet door weerhouden. De eerste stekken stonden uitgezet in de haven waar de vangsten lang niet tegenvielen.

Jay Buter ging uitstekend van start en hij ving op de 2e stek 9 mooie baarzen. De 3e stek vingen de gebroeders Buth beiden 6 baarzen en liepen zo wat in op Jay. De 4e  stek sloeg Lars Buth zijn slag door maar liefst 13 baarzen te vangen waarmee hij meteen de koppositie overnam in de tussenstand. De laatste stek kwam Mel Slink sterk opzetten door 9 baarzen te vangen. Hiermee schoot hij nog flink omhoog in de einduitslag. Lars Buth won met een totaal van 33 baarzen deze 1e wedstrijd met op de 2e plaats zijn broer Sven Buth met 28 baarzen. Een mooie 3e plaats was er met 26 baarzen voor Mel Slink. Als 4e eindigde Morris Knijn met 24 baarzen en 5e met 23 baarzen werd Jay Buter. Al met al was het een geslaagde ochtend met op het laatst toch nog en een regenbuitje.
Tot slot willen wij hierbij de organisatie, ouders en begeleiders bedanken voor hun inzet!

De volgende wedstrijd van deze mini competitie, bestaande uit 3 wedstrijden is de zogenaamde “Snertwedstrijd” zaterdag 27 Oktober in Hoogkarspel georganiseerd door de plaatselijke vereniging HSV Klokkeweel.


Pl.NaamVisclub1e stek2e stek3e stek4e stek5e stekTot. pnt.
1.Lars Buthde Eendracht45613533
2.Sven Buthde Eendracht3567728
3.Mel Slinkde Schele Posch3626926
4.Morris KnijnKlokkeweel5248524
5.Jay Buterde Schele Posch5943223