Corona update

Hallo baarsvissers,

Zondag 6 september gaat het baarsvissen weer van start met de selectiewedstrijd van Regio West. De week daarna, zondag 13 september is de Regio Noord aan de beurt.

Dit jaar zal er geen competitie opgesteld worden van de wedstrijden die na 1 september wel doorgang zullen vinden. Ook na 1 september zullen er helaas een aantal wedstrijden geen doorgang vinden, omdat de organisaties enerzijds de ruimte niet hebben om langs het water grotere stekken te maken of meer ruimte tussen stekken te laten en anderzijds zien zij geen mogelijkheden om voor en na de wedstrijd samen te komen en daarbij voldoende afstand te houden.

Desondanks hopen wij jullie vanaf september allemaal weer tegen te komen aan de waterkant!

Blijf gezond en tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Commissie “Baarsvisser van het jaar”