Uitslag selectie baars, regio West

Op zondag 21 september viste regio West de selectiebaarswedstrijd. Dit jaar werd gekozen voor water zonder dikke rietkragen, wat door vele vissers werd gewaardeerd. De keuze viel op de wateren van Zaandijk.

selectie-IMG_2866

Er deden (net als vorig jaar) 39 deelnemers mee. 11 Deelnemers hadden zich al geplaatst via de competitie “baarsvisser van het jaar”. Voor nog een extra 14 deelnemers vielen startbewijzen te behalen voor het NK.

In alle vroegte had HSV De Sander zijn uiterste best gedaan om een zo eerlijk mogelijk parcours uit te zetten. Dit was nog moeilijk: er lagen vele bootjes en ook stonden er leliebedden, bruggen, enz.
39 vissers -> 39 meningen, maar we mogen toch concluderen dat deze wedstrijd uitstekend georganiseerd was. Net als vele “baarsvisser van het jaar”wedstrijden was het ook hier behoorlijk stekkerig. Uiteindelijk geeft elke wedstrijd een winnaar en deze keer plaatsen we geen balkje voor zijn ogen:

selectie-IMG_2870Koos Zaal (midden) wint de selectie baarsvissen, regio West, met 37 baarzen. Felicitaties van Marcel Kok (links) van HSV De Sander en Willem Spijkerman (rechts) namens de Federatie.

selectie-IMG_2871
Marcel Kok van HSV De Sander werd tweede met 35 baarzen.

selectie-IMG_2872
Paul Buijsman van HSV De Ringdijk werd derde met 33 baarzen en een hoogste stek van 14.

selectie-IMG_2865Het onafscheidelijk duo Mandjes – Spijkerman verzorgden weer vele werkzaamheden .

selectie west uitslag

Doordat diverse geplaatsten hun deelnamebewijs gelijk inleverden kunnen de deelnemers tot nummer 25 meedoen aan het NK. Rob Jak was zodoende de gelukkige laatst-geplaatste.

selectie-baars van het bord

[CPD_READS_THIS] keer bekeken